Ruud's mobiele koffiebar

De zomer van Ruud

Het weer hield tot nu toe niet over, maar de zomer van Ruud’s Coffeebar kunnen we nu al tot de succesvolste rekenen in het bestaan van Ruud’s Coffeebar. Met de kleine Piaggio reed Ruud naar de leukste gelegenheden om daar de heerlijkste Italiaanse koffie-specialiteiten te schenken. En met de mobiele koffiebar op de trailer kwam Ruud zelfs tot aan Rotterdam, Leidschendam, Hoorn en Enkhuizen. Hieronder een kleine greep uit de diverse events waar Ruud’s Coffeebar voor werd gevraagd.

Cupra Born

Bijzonder was de vraag van auto-importeur Pon om tijdens de introductiedagen van de nieuwe Cupra Born de geïnteresseerden van koffie, homemade bananenbrood en brownies te voorzien. En wat een leuke, sportieve auto is dit! En dan nog eens geheel elektrisch en dus helemaal op de toekomst voorbereid.

In Leidschendam deelde Ruud het podium met de gigantische beer van Haribo. De snoepmakers openden er een nieuwe vestiging en dat moest natuurlijk gevierd worden. In Amsterdam verkocht Ruud koffie tijdens een foto-expositie en werd hij verschillende malen gevraagd door woningbouwverenigingen, die daarmee de buurtbewoners wilden verwennen.

Koffiekar op bruiloft en doopfeest

Steeds meer bruidegommen en bruidjes weten Ruud ook te vinden. Diverse malen mocht Ruud tijdens een bruiloft met zijn charmante koffiekar het feest opluisteren. Zo waren zij er zeker van dat het huwelijk in ieder geval gedurende de eerste dag zeer succesvol was! Een van de meest opmerkelijke events was wel een modern kerkelijk feest waar tien kinderen tegelijk werden gedoopt.

Koffie en sfeer met Ruud’s Coffeebar

Heb je ook iets te vieren? Wil je je personeel eens extra goed verwennen? Ruud’s Coffeebar verzorgt een bijzonder moment met uitstekende koffie en een hartelijke sfeer. Vraag Ruud naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Schuiven naar boven
Vraag gerust!