Rembrandtpark koffiekar

Klantenkaart en Winter Special

Corona heeft ons allemaal in zijn macht, en uitjes kunnen we voorlopig wel vergeten, maar gelukkig is er Ruud’s Coffeebar in het Rembrandtpark. Elke dinsdag, woensdag en bij goed weer ook nog in het weekend vind je de karakteristieke blauwe koffiekar in het Amsterdamse stadspark. Ruud verlicht eenzaamheid en zorgen en maakt ook nog eens heerlijke Italiaanse koffie en heerlijke home made baksels. Probeer eens de Winter Special.

Caffè Mocha

De Winter Special van Ruud is de Caffè Mocha. Dit is een bijzondere combinatie van een dubbele espresso, cacao, opgeschuimde melk en een toef slagroom. Een beetje bitter, en lekker veel zoet. Zoals het leven hoort te zijn.

Klantenkaart

Steeds meer mensen voegen een bezoekje aan Ruud’s Coffeebar toe aan hun vaste dagelijkse rondjes door het park. Onze vaste klanten belonen we met een klantenkaart. Bij een volle kaart van 8 hartjes, krijgen zij de volgende keer een gratis consumptie naar keus. Word ook vaste koffieklant bij Ruud en vraag dus naar de klantenkaart.

Waar staat Ruud?

Op dinsdag en woensdag staat Ruud in het Rembrandtpark in de buurt van kinderbouwplaats ’t Landje. In het weekend, bij goed weer staat Ruud op een andere plek in het park, meer zuidelijk. Zie het blauwe huisje in de afbeelding hieronder.

Eén gedachte over “Klantenkaart en Winter Special

  1. Heerlijke koffie bij Ruud samen met een overheerlijk zelfgebakken stukje cake, en een gezellig praatje, daarom ga ik vaak bij Ruuds coffeebar langs

    Groetjes,

    Paula

Geef een reactie

Schuiven naar boven
Vraag gerust!