Koffie op uw beursstand

20220621_140011
20220519_102340
20211013_073526

Ruud's Charmante Koffiekar te huur op uw Beursstand

Mobiele koffiebar voor evenementen en beurzen

Huur Ruud’s mobiele koffiebar in voor een evenement zoals een beurs of opening. Onze charmante Italiaanse Piaggio is gegarandeerd een eyecatcher. Ruud’s Coffeebar heeft ruime ervaring om de koffiecatering op beurzen te verzorgen. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit.

Behalve deze extra ‘look’ en gegarandeerd lekkere koffie en thee op uw stand, zijn er nog andere belangrijke voordelen om de mobiele espressobar in te huren voor uw evenement.

Unieke uitstraling en een informele sfeer

Logo Ruud's Coffeebar

Vanzelfsprekend kunnen zowel de bezoekers als de beursbemanning van uw stand genieten van heerlijke koffie en theespecialiteiten. De unieke uitstraling van de koffiebar zorgt ervoor dat er meer traffic (dus meer potentiële leads) naar uw stand komt. Het zorgt direct voor een gezellige en informele sfeer. 

We ontvangen uw bezoekers met een glimlach en zorgen dat ze meteen iets lekkers geserveerd krijgen. Dit geeft ze direct een het gevoel dat ze meer dan welkom zijn. Wij ontzorgen u hiermee, zodat u zich kunt focussen op de klant.

Mobiele koffiebar met mogelijkheden voor branding

De Piaggio kan worden gepersonaliseerd, branding kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. De kartonnen koffiebekers kunnen voorzien worden van uw bedrijfslogo.

Wat is inbegrepen bij onze service:

  • Geheel operationele Italiaanse Piaggio Coffeebar voorzien van een professionele barista.
  • Onbeperkt alle koffiespecialiteiten.
  • Onbeperkt alle theespecialiteiten.
  • Verschillende soorten melk voor in bijv. cappuccino’s.
  • Italiaanse Amaretti koekjes.
  • Disposables zoals koffiebekers, theebekers en houten roerstaafjes.

Daarnaast kunnen we op verzoek ook fruitwater en iets lekkers voor bij de koffie en thee verzorgen.

Wij denken mee!

Graag denken wij met u mee. Hoe kunnen we uw beursdeelname of event nog specialer maken? Mail ons voor de mogelijkheden en prijzen.

Enkele tevreden klanten waar we voor gewerkt hebben:

gem amsterdam
20220407_105916

Laten We Praten!

Ruud’s Coffeebar is gevestigd in Amsterdam, maar we komen in elk beursgebouw in Nederland. Naast de lekkerste koffie en theespecialiteiten kunnen we ook decoratie, versnaperingen en branding van de koffiekar geheel naar u behoefte verzorgen. Wilt u onze koffiekar inclusief professionele barista huren?

Vul het formulier in en we nemen contact met u op. 

Schuiven naar boven
Vraag gerust!