foodtruckamsterdam
foodtruckkoffie

Huur een charmante mobiele koffiebar in

Ruud's Coffeebar biedt Koffie op Locatie

Ruud’s Coffeebar brengt koffie op locatie met een mobiele koffiebar. Voor bruiloft, tuinparty, zakelijk event, feestelijke opening of buurtbijeenkomst: voor een sfeervolle koffiecatering huurt u de koffie foodtruck van Ruud’s Coffeebar in.

Vintage Foodtruck

Of het nu gaat om een personeelsfeest, beurs, open dag of compleet foodfestival: de opvallende vintage foodtruck voorziet elk evenement van een sfeervolle attractie, een gezellige barista en de beste Italiaanse koffie-specialiteiten.

Wij denken mee!

Maar Ruud’s Coffeebar is meer dan alleen koffie op locatie. Graag denken wij mee. Hoe kunnen we uw event nog specialer maken?

De Koffie. De Sfeer. Proef en Beleef.

Logo Ruud's Coffeebar

Wat heeft Ruud's Coffeebar nodig?

Weinig! De Piaggio rijdt snel en gemakkelijk zelf naar de aangewezen locatie. Binnen een half uur druppelt de geurige espresso ter plekke uit de machine. Geen stroom? Geen probleem. Ruud’s Coffeebar serveert ook zonder stroomaansluiting koffie.

Mobiel

Onze foodtruck Piaggio heeft een kleine benzinemotor die aan alle milieu-eisen voldoet. Park, beursgebouw of vergaderlocatie, elke plek is bereikbaar.

Geen stroom nodig

Onze professionele espressomachine en bonenmaler werken ook op accu en gas. We zijn dus niet afhankelijk van een stroomvoorziening. Geen luidruchtige aggregaat!

Klein en fijn

Weinig plek? De mobiele koffiebar is klein en past snel. De Piaggio Ape meet 3.20 in de lengte, 1.35 in de breedte en 2.18 hoog.

icon1

Ook voor grote groepen

Ruud's Coffeebar heeft een maximale capaciteit van 125 consumpties per uur. Als er binnen korte tijd veel consumpties nodig zijn, draait er kosteloos een extra barista mee.

Eco-bekers

Geen zorgen over servies. Wij schenken al onze dranken in onze eigen bekers van gerecycled, ongebleekt karton.

icon5

Flexibel

In deze rare tijden worden veel events afgezegd. Dat is overmacht. Dat begrijpen wij.

Menu

Koffie

De basis van al onze koffie’s ligt bij de espresso, gemaakt van versgemalen 100% Arabica koffiebonen. 

 • Espresso & Doppio 
 • Cortado 
 • Espresso Macchiato
 • Cappuccino
 • Koffie of Lungo 
 • Latte Macchiato
 • Flat White
 • Dirty Chai

We gebruiken biologische volle melk en havermelk en bieden ook een koffiesiroop topping.

Thee

Onze thee-selectie bestaat uit losse thee van hoge kwaliteit. 

 • Zwarte thee met Kardamom
 • Groene thee met Jasmijn
 • Rooibos
 • Chai Latte, een zoete thee van Indiase specerijen met romige volle melk. De Dirty Chai krijgt een shot espresso.
 • Onze seizoensspecial is een luxueuze herfstthee met kaneel en jeneverbes. 

Specials

Op warme dagen staan ook heerlijk verfrissende Cool Coffees op het menu: Iced Coffee, Iced Latte en Iced Dirty Chai. Op koude dagen is er  warme chocolademelk met slagroom.

Zoet

Ruud bakt zelf zijn alom geroemde brownies met geroosterde hazelnoten. Zacht van binnen, knapperig van buiten. Ook cheesecake en vegan muffins behoren tot de mogelijkheden. 

Laten We Praten!

Je hebt geweldige smaak. Wij hebben geweldige koffie. Ruud’s Coffeebar is gevestigd in Amsterdam, maar wij brengen met alle plezier koffie op locatie. Deel met ons je behoefte aan een luchtige onderbreking, een sterke bak, een charmante barista. Maar ook: decoratie, versnaperingen, muziek, servies, branding.

Vul het formulier in en wij denken met je mee!

Instagram

@ruudscoffeebar

Schuiven naar boven
Vraag gerust!