foodtruckamsterdam
koffie catering
Ruud koffie op locatie
foodtruckkoffie
koffiekar op locatie Amsterdam
koffie op locatie baksels

Huur een charmante mobiele koffiebar in

Ruud's Coffeebar biedt Koffie op Locatie

Ruud’s Coffeebar brengt koffie en barista op locatie met een mobiele koffiebar. Voor bruiloft, tuinparty, zakelijk event, feestelijke opening of buurtbijeenkomst: voor een sfeervolle koffiecatering kunt u de koffiekar foodtruck huren.

Vintage Koffie Foodtruck

Of het nu gaat om een personeelsfeest, beurs, open dag of compleet foodfestival: de opvallende vintage Piaggio koffiekar voorziet elk evenement van een sfeervolle attractie, een gezellige barista en de beste Italiaanse koffie-specialiteiten.

Home made brownies

Natuurlijk is er iets lekkers bij de koffie! Ruud bakt al zijn baksels zelf. Onovertroffen zijn de brownies.                                        Ook lekker:bananenbrood, blondies en lemon bars. Zo verwent u uw gasten pas echt. 

Wij denken mee!

Ruud’s Coffeebar is meer dan alleen koffie op locatie. Graag denken wij mee. Zo voorzien wij uw event van stijlvolle statafels en een gezellig zitje. Zonder extra kosten. 

Hoe kunnen we uw event nog specialer maken?

De Koffie. De Sfeer. Proef en Beleef.

Logo Ruud's Coffeebar

Wat heeft Ruud's Coffeebar nodig?

Weinig! De Piaggio rijdt snel en gemakkelijk zelf naar de aangewezen locatie. Binnen een half uur druppelt de geurige espresso ter plekke uit de machine. Geen stroom? Geen probleem. Ruud’s Coffeebar serveert ook zonder stroomaansluiting koffie.

Stil en zonder stroom

Onze professionele espressomachine en bonenmaler werken ook op accu en gas. De mobiele koffiekar is dus niet afhankelijk van een stroomvoorziening. Geen luidruchtige aggregaat!

Home made brownies

Ruud's baksels zijn per stuk verkrijgbaar. Onovertroffen zijn de brownies en het bananenbrood.

Mobiel

Onze koffie foodtruck heeft een kleine benzinemotor die aan alle milieu-eisen voldoet. Park, beursgebouw of vergaderlocatie, elke plek is bereikbaar.

Klein en fijn

Weinig plek? De mobiele koffiebar is klein en past snel. De Piaggio Ape meet 3.20 in de lengte, 1.35 in de breedte en 2.18 hoog.

Sta-tafels en zitje

Indien u dit wenst, neemt Ruud stijlvolle sta-tafels en een sfeervol zitje mee. Gratis.

icon1

Ook voor grote groepen

Ruud's Coffeebar heeft een maximale capaciteit van 125 consumpties per uur. Als er binnen korte tijd veel consumpties nodig zijn, draait er kosteloos een extra barista mee.

Eco-bekers

Geen zorgen over servies. Wij schenken al onze dranken in onze eigen bekers van gerecycled, ongebleekt karton.

icon5

Flexibel

Indien er een goede reden tot afzegging van een opdracht is dan is dit overmacht. Dat begrijpen wij en zullen dan ook geen kosten in rekening brengen.

Menu

Koffie

De basis van al onze koffie’s ligt bij de espresso, gemaakt van versgemalen 100% Arabica koffiebonen. 

 • Espresso & Doppio 
 • Cortado 
 • Espresso Macchiato
 • Cappuccino
 • Koffie of Lungo 
 • Latte Macchiato
 • Flat White
 • Dirty Chai

We gebruiken biologische volle melk, sojamelk, havermelk, kokosmelk. 

Thee

Onze thee-selectie bestaat uit losse thee van hoge kwaliteit. 

 • Zwarte thee met Kardamom
 • Groene thee met Jasmijn
 • Rooibos
 • Verse Gemberthee
 • Verse Muntthee
 • Chai Latte, een zoete thee van Indiase specerijen met romige volle melk. 
 • Dirty Chai is Chai Latte met een shot espresso.
 • Onze seizoensspecial is een luxueuze najaarsthee met geurige sinaasappel. 

Iced Latte en warme choco

Op warme dagen staan heerlijk verfrissende Cool Coffees op het menu: Iced Coffee, Iced Latte en Iced Dirty Chai. Op koude dagen is er warme chocolademelk met slagroom.                                        Ook verzorgen we diverse smaken fruitwater.

Baksels

Ruud bakt zelf zijn alom geroemde brownies met geroosterde hazelnoten. Zacht van binnen, knapperig van buiten. Ook bananenbrood, blondies en vegan muffins behoren tot de mogelijkheden. 

Laten We Praten!

Je hebt geweldige smaak. Wij hebben geweldige koffie. Ruud’s Coffeebar is gevestigd in Amsterdam, maar wij brengen met alle plezier koffie op locatie. Wilt u een mobiele koffiebar huren? Deel met ons uwbehoefte aan een luchtige onderbreking, een sterke bak en een charmante barista. Maar ook: decoratie, versnaperingen, muziek, servies, branding.

Vul het formulier in en wij denken met je mee!

Instagram

@ruudscoffeebar

Schuiven naar boven
Vraag gerust!