koffie catering

‘Praten in het park’ met Ruud’s Coffeebar

Weer een mooie en leuke opdracht voor Ruud’s Coffeebar. De afgelopen weken heeft Ruud’s Coffeebar 7 keer in de parken van alle wijken van Purmerend gestaan. Onder de noemer ‘Praten in het Park‘ bood Wethouder Eveline Tijmstra de bewoners koffie op locatie aan terwijl ze met hen in gesprek ging over de toekomst van de Purmerendse parken.

De gemeente werkt aan een plan om de parken te ontwikkelen. Nodig, vindt de gemeente, omdat de stad veel veranderingen staat te wachten. Zo worden de komende jaren veel woningen gebouwd. Ook klimaatverandering voert de druk op de groene ruimte op. Wethouder Eveline Tijmstra stelde vooraf: ‘Bewoners zijn de gebruikers van de parken. Ik kijk ernaar uit veel verschillende mensen te spreken en ben benieuwd naar hoe zij de parken gebruiken en wat daarbij belangrijk voor ze is.’

Aan Ruud de eer om de bewoners een warm welkom te heten. De buurt genoot van de heerlijke koffie en cappuccino. Voor de kinderen was er biologische limonade. Veel bewoners zagen hun kans schoon om met de wethouder in gesprek te gaan.

Mobiele koffiebar huren

Wilt u ook een plan voorleggen aan de buurt? Een mobiele koffiebar inhuren is een goede manier om buurtparticipatie te bevorderen. Huur Ruud’s Coffeebar in om bewoners op laagdrempelige wijze te betrekken en op informele manier uit te nodigen om in gesprek te gaan. Vraag een offerte aan of bel Ruud voor de mogelijkheden: 06 81910930.

Corona-proof koffie catering

Bij deze vorm van mobiele koffie catering is het op relatief gemakkelijke manier mogelijk om invulling te geven aan de 1,5 meter afstandsregel die het RIVM adviseert. Ruud’s Coffeebar is volledig Corona-proof ingericht en neemt de aangeraden hygiënemaatregelen in acht.

Geef een reactie

Schuiven naar boven
Vraag gerust!