Koffiekar huren

Een gelukkig nieuwjaar met Ruud’s Coffee Cocktails

Allereerst wenst Ruud iedereen natuurlijk een geweldig nieuw jaar! Voor velen was 2021 een moeizaam jaar. Al te meer reden om uit te kijken naar de toekomst. Dit jaar breidt Ruud’s Coffeebar het menu uit met zeer bijzondere coffee cocktails. Te boeken voor feesten en partijen. Daarover straks meer.

Ruud maakt het leuker voor de Belastingdienst

Eerst toch nog even achterom kijken. Ruud ontving op de valreep van het oude jaar nog een aardige surprise: de video van de Belastingdienst. Hierin is Ruud’s Coffeebar in vol ornaat te bewonderen. De video is alleen online te zien en moet men bij toeval tegenkomen op de digitale snelweg. Het korte deel van Ruud hebben we eruit geknipt en is hieronder te zien:

Ruud’s Coffee Cocktails

In het nieuwe jaar staan er grandioze nieuwe drankjes op het menu van Ruud’s Cofeebar. Ruud is druk geweest met de ontwikkeling van een aantal spectaculaire coffee cocktails. Het zijn stuk voor stuk heerlijke combinaties geworden die de sfeer tijdens feestelijke gelegenheden aanzienlijk kunnen verhogen! Dus mocht je denken dat onze mobiele koffiebar tijdens een bruiloft, open dag of verjaardag de gasten alleen van koffie en thee kan voorzien, dan moeten we u met ingang van 2022 corrigeren.

Ruud’s Coffeebar heeft de volgende koffiecocktails in het assortiment:

Espresso Martini – een heerlijke combinatie van wodka, Kahlua, ijs en espresso.

Tia Coffee Tonic – een verfrissende mix van Tia Maria, espresso, tonic en ijs.

Carajillo43 – een stevige coffee cocktail met liqor 43, espresso en ijs.

Voor feesten en partijen serveert Ruud deze coffee cocktails vanuit de coffeebar. Meer weten? Bel Ruud voor de mogelijkheden: 06 819 109 30 of mail ons.

Irish Coffee in Ruud’s mobiele coffeebar

Voor de liefhebber serveert Ruud’s koffie Piaggio ook Irish Coffee, de hartverwarmende en -versterkende koffiedrank uit Ierland. Ook hierbij geldt: vraag Ruud naar de mogelijkheden en prijzen.

Geef een reactie

Schuiven naar boven
Vraag gerust!