verjaardag koffie foodtruck amsterdam

Ruud’s Coffeebar bestaat één jaar

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de eerste klanten konden genieten van een espresso van Ruud. En wat een fantastisch eerste jaar was het! Vanaf de start bij De Voetangel in de Rondehoep, waar de brownies voor de uitgehongerde fietsers niet waren aan te slepen, tot de zonaanbidders aan de Sloterplas, die elke dag weer uitkeken naar een verkoelende Iced Latte. In de winter stonden er rijen van schaatsers aan de toog in het Rembrandtpark die zich, al klunend, kwamen opwarmen aan Ruud’s magnifieke Winter Special.

De Piaggio Ape scheurde stad en land af om sfeer, gezelligheid en natuurlijk koffie te brengen. Zo vergezelde Ruud bijvoorbeeld de wethouder in Purmerend die haar burgers wilde ontmoeten en was er in het Amsterdamse Westelijk Havengebied troost voor de campereigenaren, georganiseerd door de NKC. Binnenkort schittert barista Ruud met zijn koffiekar in een reclamespot op de Nederlandse televisie! (Daarover later meer!)

Vegan muffins en lemon bars

Ook de keuze van lekkernijen werd steeds verder uitgebreid. Steeds dook Ruud de keuken in om uit zijn oven de smakelijkste smulheden te toveren. Ruud’s Coffeebar is te huur met barista én homemade vegan muffins, bananenbrood, lemons bars en meer recentelijk, de vooralsnog onovertroffen blondie (nee, niet zijn vriendin).

Hieronder een video met een impressie van het afgelopen jaar.

Gratis koffie!

We willen dit bijzondere jubileum natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom voor al onze speciale klanten is er de gehele maand mei een gratis koffie naar keuze als je het geheime codewoord noemt. Het codewoord is Rembrandt.

Verder willen we iedereen bedanken die ons het afgelopen jaar heeft geholpen, zoals Henk Leurs van de Voetangel, Stanley en Martijn van de Fietskoeriers, Ramzi van Rovers Coffee en natuurlijk iedereen die koffie bij Ruud’s Coffeebar heeft gedronken. Graag tot ziens! – Ruud en Tanja

2 gedachten over “Ruud’s Coffeebar bestaat één jaar

Geef een reactie

Schuiven naar boven
Vraag gerust!