Voetangel coffee to go

Ruud’s Coffeebar van start in de Rondehoep

De Rondehoep, het bekendste rondje in de polder onder fietsliefhebbers uit de regio Amsterdam had de primeur: Ruud’s Coffeebar stond op Eerste Paasdag in Ouderkerk aan de Amstel met ‘Coffee to go‘.

Vanwege het Coronavirus is restaurant de Voetangel gesloten, maar de eigenaren gunnen Ruud de kans op een voortvarende start door de mobiele koffiebar toe te laten op de parkeerplaats van het restaurant.

Het is een bijzonder warme Paaszondag. Het espressoapparaat is amper goed en wel in bedrijf of er scharen zich al verscheidene koffieliefhebbers rondom de Piaggio – uiteraard op minimaal 1,5 meter van elkaar.

‘Superlekkere koffie!’

Slechts weinig recreanten weten de verleiding van Ruud’s Coffeebar te weerstaan. Massaal knijpt men in de remmen zodra men de lichtblauwe Piaggio aan de waterkant ontwaart. De clientele doet de ‘koffie op locatie’ aan op de elektrische dan wel stads- of racefiets, maar ook per motor, scooter, boot, kano en zelfs zwemmend!

ChaiChino

De reacties? ‘Superlekkere koffie!’, ‘heerlijke cappuccino!’ horen we vele malen. Ook over de smaak van onze special ‘ChaiChino‘, een combi van chai, gestoomde melk en espresso, is men zeer onder de indruk.

Even enthousiast spreekt men zich uit over onze prachtige Piaggio. De lichte kleur, de fijne details, alles werd met bewonderende blikken bekeken en zelfs enkele malen gefotografeerd!

Als we weer gaan staan, zullen we het vooraf aankondigen op dit blog.

Tot ziens!
Ruud en Tanja

Geef een reactie

Schuiven naar boven
Vraag gerust!