Koffiekar huren

Ruud’s mobiele koffiebar op verjaardag bij Bakker Hartog

Wereldberoemd in Amsterdam en omstreken is Hartog’s Volkorenbakkerij. Dit jaar worden er al 125 jaar broden gebakken en dat mag best gevierd worden. Om alle klanten eens extra te bedanken, trakteerde de bakker alle klanten op koffie. Barista Ruud mocht met zijn leuke mobiele koffiebar koffie komen schenken. Een hele eer voor Ruud’s Coffeebar! Vier dagen lang stond de koffiekar op de stoep van de Wibautstraat. De vele, vele klanten, het meerendeel vaste klanten van Hartog, stonden in de rij voor de koffie van Ruud.

Bijzonder aan Hartog’s Volkoren Bakkerij is dat zij het brood niet alleen bakken, maar zelf ook het koren zelf tot meel malen. Het recept is al meer dan een eeuw lang onveranderd: het gaat om een veganistische recept zonder toevoegingen. Het resultaat is het bekende rechthoekige volkorenbrood van Hartog, waar de mensen voor in de rij staan. Deze week ging, om het 125-jarig bestaan te vieren, het volkorenbrood ook nog eens voor de feestelijke prijs van €1,25 over de toonbank.

Tevreden klanten

Fred & Marianne van Hartog’s Volkorenbakkerij waren uitermate tevreden met de kwaliteit van de koffie en natuurlijk de hartelijke en warme uitstraling van Ruud. Hij ontving zelfs een mooie foto om te bewaren (zie hieronder). Ruud’s Coffeebar bedankt Fred & Marianne en het personeel voor de gezellige dagen en de mooie opdracht en komt graag weer aantuffen met de Piaggio.

Mobiele koffiebar voor bruiloften

Het is altijd bijzonder om bij zo’ n gelegenheid koffie te mogen serveren. In de afgelopen tijd zien we dat er voorzichtig weer zaken worden gevierd en georganiseerd. Zo staan weer enkele bruiloften en een expositie op de kalender van Ruud’s Coffeebar. Ook heeft Ruud al meerdere malen de koffie catering verzorgd tijdens fotoshoots. Hopelijk breekt het zonnetje binnenkort echt goed door en kunnen we deze zomer weer wat dichter bij elkaar genieten van de heerlijke koffie van Ruud’s Coffeebar.

Ook iets te vieren? De mobiele koffiekar van Ruud geeft sfeer, gezelligheid en heerlijke koffie! Neem contact op met Ruud en hij vertelt je alle mogelijkheden.

Bakkerij Hartog

Geef een reactie

Schuiven naar boven
Vraag gerust!