koffie op locatie Asperen

Koffie op Open Monumentendag bij Fort Asperen

Speciaal voor Open Monumentendag was Fort Asperen geopend voor bezoekers en Ruud mocht de vele bezoekers verrassen met zijn heerlijke koffie en brownies.

Het torenfort van Asperen is omringd door een gracht.

Het Fort bij Asperen, in de buurt van Leerdam, is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Dit is een typisch Nederlandse vorm van verdedigingswerken waarbij een gebied onder water gezet kon worden om de opmars van vijandige troepen te stuiten. Doorgangen als rivieren en dijken moesten beschermd worden met een fort, zoals het torenfort Asperen dat stamt uit 1845 en in 1880 verstevigd werd met een aarden wal.

Dit weekend was het Open Monumentendag en was het fort gratis te bezichtigen. De vrijwilligers vroegen Ruud’s Coffeebar om de koffie te verzorgen. Op zo’n bijzondere plek komen wij maar al te graag!

Het weer zat mee en er waren dan ook veel wandelaars en fietsers die niet alleen voor het fort kwamen, maar ook stopten voor Ruud’s heerlijke cappuccino’s. Ook leuk om te zien dat de bezoekers van het historische fort ook graag onze charmante koffie Piaggio op de foto wilde zetten!

Organiseert u ook een Open Dag? Ruud komt graag langs met de mobiele koffiebar om koffie op locatie te schenken!

Geef een reactie

Schuiven naar boven
Vraag gerust!