Koffie op locatie Amsterdam

Troostkoffie voor gestrande Marokko-reizigers

Op de verjaardag van Sinterklaas mocht Ruud koffie op locatie serveren in de haven van Amsterdam. Kampeerclub NKC vroeg Ruud’s Coffeebar om met de mobiele koffiebar koffie te maken voor een bijzondere groep mensen: zij die door Corona hun camper hadden moeten achterlaten in Marokko. Vandaag mochten ze hun camper weer ophalen.

In totaal werden 84 stellen herenigd met hun camper. De wagens hadden ze achtergelaten toen zij door corona in maart het vliegtuig namen naar Nederland. De bedoeling was dat ze hun kampeerauto later dat jaar weer zouden ophalen. Het negatieve reisadvies bleef echter langer gelden dan verwacht. De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) en Broekman Logistics organiseerden daarop een verschepingsactie.

Een flinke organisatie, ook voor Ruud, die dagenlang in de keuken stond om de receptuur van zijn speciale speculaasbrownies te verfijnen.

Diverse media rapporteerden ter plekke over deze feestelijke dag. Hart van Nederland, De Telegraaf, AD en NH nieuws waren met een camera aanwezig om de campereigenaren en betrokkenen te interviewen.

Organiseer je ook een reünie? Huur Ruud’s Coffeebar in! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Koffie op locatie Amsterdam NKC
Overgelukkige reizigers mochten vandaag hun camper ophalen.
NKC campers ophalen
Interview door De Telegraaf.
Trouw, 6 december 2020.

Geef een reactie

Schuiven naar boven
Vraag gerust!